Massage er ikke kun rart…

mens det står på. Det kan også reducere dit stressniveau og nedsætte dit forbrug af smertestillende medicin.

Fysiurgisk massage

Fysiurgisk massage til voksne og børn: Ved fysiurgisk massage arbejdes med musklerne i dybden, og herved øges blodgennemstrømningen. Muskelsmerter forekommer oftest ved en vedvarende belastning og spænding over en periode samt ved stress- og kuldepåvirkning. Dette forårsager en ophobning af affaldsstoffer i musklerne, som blokerer for blodgennemstrømningen.

Du vil efter behandlingen opleve, at dine muskler og led er mere bevægelige, immunforsvaret styrkes, blodtrykket sænkes og smerter og ømhed bliver mindre eller aftager helt.

Fysiurgisk massage har blandt andet følgende gavnlige virkninger:

  • Fjerner spændinger.
  • Modvirker stress.
  • Smidiggør muskler og led.
  • Stimulerer blodcirkulationen, nerve- og lymfesystemet.
  • Lindrer spændingshovedpine.

Desuden kan massage have en reducerende virkning på angst, depression, smerter og kvalme.

Stolemassage

Stolemassage – Siddende på stol modtager klienten trykpunktmassage fra hovedet til hofter. Disse tryk løsner blokerede energier og affaldsstoffer fjernes, og herved kommer kroppen i balance igen.

Den store fordel ved stolemassage er, at den let kan tilpasses og gives næsten overalt, hvor den specielt designet transportable stol kan medbringes og stå. Desuden er det et plus for de mennesker, som ikke bryder sig om at modtage massage liggende eller modtage massage uden tøj.

Stolemassage er oftest af 1/2 times varighed.

Thai Yoga massage

Thai Yoga massage er en alsidig massageteknik, der arbejder med bevægeapparatets dele, dvs. muskler, led og bindevæv. Ved denne massageform er både behandler og modtager påklædt. Det er vigtigt, at modtageren bærer løstsiddende og afslappende tøj.

En behandling varer typisk 60 minutter og klienten modtager muskelmassage, udspænding akupressur, ledrotation og energiarbejde. Massagen foretages i rolige og meditative rytmiske bevægelser.

Thai Yoga massage varer cirka 60 minutter.

Lifting Gua Sha ®️

Lifting Gua Sha ®️ ansigtsterapibehandlingen består af:

– Japansk Lifting
– Kosmetisk cupping
– Gua Sha

Behandlingen vil give dig et naturligt ansigtsløft og samtidig afbalancere kroppens organzoner ved hjælp af akupunkturpunkter, lymfedrænage og ansigtsmassage.

Lifting Gua Sha ®️ behandlingen:

– Reducerer rynker og fine linier i ansigtet
– Mindsker poser under øjnene og hævelser over øjnene
– Øger blodcirkulationen
– Tilfører næring og ilt til din hud
– Giver fornyet glød til dit ansigt
– Giver en meget afstressende, beroligende og meditativ oplevelse for både krop og sind

Sådan foregår behandlingen:

Huden afrenses først for make-up og snavs. Der anvendes hybenkerneolie med rosenduft, minicupper samt en Rosakvarts sten. Afslutningsvis lægges en kølig maske på ansigtet. Under behandlingen vil der være afslappende musik i baggrunden.

Der forefindes lagner og håndklæder i klinikken.

"Jeg fik jeg yoga massage af Signe. Det er næsten som at gå til yoga uden at lave noget selv 😊 Det er rart og afslappende og giver nogle gode stræk og løsner godt op. Signe masserer og laver nogle stræk, som man ikke har mulighed for at lave selv... og det er fantastisk! Jeg kan varmest anbefale denne for mig helt nye form for massage!"

Lena Balling

"Signe Massør formåede efter en enkelt gang yoga massage at fjerne en stor del af mine smerter i hofte, ryg og ben. Jeg oplevede et utroligt velvære og kunne slappe helt af i musklerne. Følelsen har holdt i lang tid efter behandlingen. Jeg kan varmt anbefale Signe, som med sit nærvær og sin empati kunne få mig til at slappe af og bare være til stede. Jeg kommer helt sikkert igen."

Ulla Dichmann

"Jeg kan varmt anbefale en massage hos Signe. Signe har en evne til at finde de steder på kroppen, som trænger til ekstra opmærksomhed. Jeg har efter hver massage haft en aha oplevelse, hvor jeg har tænkt, at mit velbefindende er bedret, og at det kan relateres til behandlingen. Signes væsen er også et plus. Stille og empatisk. Man føler sig i den grad i centrum. "

Birthe Andersen

"Signe er en virkelig dygtig massør, og jeg kan kun varmt anbefale andre at få en massage hos hende. Hun er nærværende, empatisk og kompetent, og man føler sig i gode hænder."

Anders Rasmussen

"Får massage regelmæssigt hos Signe, da hun formår at afhjælpe mine smerter og lette hovedpine. Signe er meget professionel, super dygtig og kan varmt anbefales."

Katja Løvendahl

Kontakt mig

Mobil

Åbningstider

Efter aftale

Adresse

Brinken 141
Mogenstrup
4700 Næstved

Følg mig