Fordi din krop fortjener det bedste

Fysiurgisk massage handler om at afhjælpe lidelser i bevæge-apparatet – dvs. de muskler, knogler og led som vi bevæger os med.

Covid-19

Der er i klinikken krav om brug af mundbind. (Medmindre man er undtaget fra dette).

Det skal dokumenteres en af følgende:

  • negativ coronatest som er Max. 72 timer gammel
  • coronavaccination
  • at man har haft corona indenfor de seneste 2-12 uger

Jeg tilbyder

Fysiurgisk massage

Stolemassage

Thai Yoga massage

Lifting Gua Sha

Flere typer massage tilbydes

"Får massage regelmæssigt hos Signe, da hun formår at afhjælpe mine smerter og lette hovedpine. Signe er meget professionel, super dygtig og kan varmt anbefales."

Katja Løvendahl

"Efter en omgang RS virus, hvor jeg hostede så meget, at jeg fik myoser i ryggen, som var ret smertefulde, fik jeg kontakt til Signe, som fjernede stort set det hele efter to gange massage. Jeg har været meget tilfreds og Signe er med sit søde væsen og store kompetance meget anbefalelsesværdig."

Helle Ahlgreen

"Jeg fik jeg yoga massage af Signe. Det er næsten som at gå til yoga uden at lave noget selv 😊 Det er rart og afslappende og giver nogle gode stræk og løsner godt op. Signe masserer og laver nogle stræk, som man ikke har mulighed for at lave selv... og det er fantastisk! Jeg kan varmest anbefale denne for mig helt nye form for massage!"

Lena Balling

"Signe Massør formåede efter en enkelt gang yoga massage at fjerne en stor del af mine smerter i hofte, ryg og ben. Jeg oplevede et utroligt velvære og kunne slappe helt af i musklerne. Følelsen har holdt i lang tid efter behandlingen. Jeg kan varmt anbefale Signe, som med sit nærvær og sin empati kunne få mig til at slappe af og bare være til stede. Jeg kommer helt sikkert igen."

Ulla Dichmann

"Signe er en virkelig dygtig massør, og jeg kan kun varmt anbefale andre at få en massage hos hende. Hun er nærværende, empatisk og kompetent, og man føler sig i gode hænder."

Anders Rasmussen

"Jeg kan varmt anbefale en massage hos Signe. Signe har en evne til at finde de steder på kroppen, som trænger til ekstra opmærksomhed. Jeg har efter hver massage haft en aha oplevelse, hvor jeg har tænkt, at mit velbefindende er bedret, og at det kan relateres til behandlingen. Signes væsen er også et plus. Stille og empatisk. Man føler sig i den grad i centrum. "

Birthe Andersen

Kontakt mig

Mobil

Åbningstider

Efter aftale

Adresse

Brinken 141
Mogenstrup
4700 Næstved

Følg mig